E-mail: info@halmac.nl

Training

DE TRAININGEN ZIJN VOOR LEDEN VAN DE HALMAC

VOORINSCHRIJVEN IS VERPLICHT!

Mocht het op donderdagavond lijken niet vol te worden, dan mogen ook niet-leden inschrijven, dit wordt dan aangegeven via Facebook en Instagram.

 

Inschrijven voor training via Moto-inside

Je moet inschrijven voor de trainingen via de Moto-Inside app.

Dit houdt in dat je op dit moment niet meer via de link en het formulier inschrijft wat op deze pagina stond, maar dat je dit gaat doen via Moto-Inside.

Moto-Inside is een app die je gratis kunt downloaden op jouw smartphone. (of tablet/computer)

Vervolgens maak je als rijder/ouder een profiel aan met je eigen/de rijdergegevens. Ook dit is gratis.

Je kunt je via deze web-app aanmelden om te gaan trainen. Je klikt één van de beschikbare tickets aan in het evenement waardoor je meteen kunt inschrijven, zonder verder nog gegevens toe te moeten voegen. Wij gaan op dit moment nog niet over tot betaling via de app, maar als de inschrijving goed bevalt, gaan we ook over tot betaling bij inschrijving. Nu doen we dat nog  bij aanmelding bij de kantine. Te zijner tijd scannen we rijders en betalingen aan de poort en is ook het loopje naar de kantine niet meer nodig.

De persoonlijke gegevens die je invult hoef je maar 1x in te vullen. Voor volgende deelnames blijven ze gewoon in jouw profiel staan. Geen dubbel werk meer dus. Tevens kun je met die zelfde gegevens ook bij andere clubs die bij Moto-Inside bij de evenementen genoemd worden terecht en inschrijven, mits je voldoet aan hun voorwaarden.

Om dubbele inschrijvingen te voorkomen, kun je altijd even in je profiel kijken of je al ingeschreven had. Let wel op dat je inschrijft voor de JUISTE KLASSE.

Indien een evenement niet door kan gaan, door bijv. weersomstandigheden, cancellen wij het evenement en vervolgens krijgen jullie het bericht hiervan en bij betalingen vooraf kun je dan ook op de knop klikken om je geld terug te krijgen.

Bij een afmelding, die nog  via de mail (info@halmac.nl) bij ons moet komen, halen wij je uit de lijst, en maak je automatisch plaats voor een ander tot de groep vol zit.

 Succes!

 

Via deze link kom je bij de Halmac pagina in de app:

Moto inside – Halmac Halle